Siirry sisältöön

Tuotteet

Tuotteet

Jane Iredale meikkisarja

Alkaen 13.8 teen värianalyysejä Kauneus- ja hyvinvointikeskus Felicitessä (Fleminginkatu 14, 00530 Helsinki) muutamana viikonloppuna kuukaudessa. Heillä on myynnissä laadukas Jane Iredale meikkisarja, jota itse myös käytän. Vahva suositus! Nappaa mukaan oikean sävyiset meikit samalla kun tulet värianalyysiin tai poikkea myöhemmin noutamaan vaikkapa uusi huulipuna! Ja jos meikkityylisi kaipaa päivitystä, suosittelen varaamaan aikaa Emmin meikkiopastukseen. Tai jos olet esimerkiksi kasvo- tai jalkahoidon tarpeessa, lämmin suositus Emmille ja Leenalle. Itse olen käyttänyt heidän palveluitaan yli 12 vuotta enkä suostu enää muualle menemään!

Felicitessä myynnissä myös tuotteita kasvojen ja vartalon hoitoon. Näitä voit myös halutessasi ostaa tullessasi värianalyysiin tai sitten myöhemmin poikkea ostoksille.

Oriflame

Olen myös Oriflamen Brand Partner. Poimi suosikkisi verkkokaupastani. Minulla on myös kotona myynnissä muutamia suosikkituotteita, joita voit ostaa poiketessasi värianalyysiin. Toki voit myöhemminkin tulla ostoksille. Voit laittaa viestiä, jos haluat tilata jotain, jonka haluat noutaa käyntisi yhteydessä.

Ehdoton suosikkini Oriflamen tuotteista on The One Colour Unlimited-luomiväripuikko. Helppo ja nopea levittää sekä pysyy hyvin menossa mukana. Omat värivalintani ovat sungold, peach and cool sand, joka nimestään huolimatta on lämmin sävy, kaunis vaalea pronssi. Minkäs sävyn nappaisit?

Toinen suosikkituotteeni on Tender Care hoitovoide. Uutuustuoksu vihreä omena! Muita tuoksuja passionhedelmä, mustaherukka ja natural. Minkäs valitset?

Verkkokauppa